reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Srnčí hřbet po pražsku

Pokud máte rádi zvěřinu, tak vám zachutná toto srnčí se smetanovo-žampionovou omáčkou a brusinkami. Jako příloha jsou vhodné jakkoliv upravené brambory.


  • 2,9

    778×

    2,9 778
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 596 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 854 hodnocení

Recept na vánoční kokosky krok za krokem

7. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 693 hodnocení

Adventní čas, svátky a tradice 2.díl

7. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 176 hodnocení

Videorecept na hříšně dobré Bounty tyčinky - nepečené vánoční cukroví jen ze 3 surovin

6. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 574 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 692 hodnocení

Tajemství pletení vánočky

6. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 564 hodnocení

Recept na jemný vaječný likér krok za krokem

5. 12. 2019

Postup přípravy

Srnčí hřbet odblaníme, naporcujeme a naložíme do marinády z nadrobno nakrájené kořenové zeleniny, cibule, koření, citronové šťávy a červeného vína. Necháme uležet 24 hodin. Potom hřbet zprudka opečeme na oleji a dopečeme na másle v troubě na 200 stupňů. Ve výpeku orestujeme žampiony na plátky, nudličky slaniny, přilijeme smetanu, zalijeme trochou sherry a krátce prohřejeme. Podáváme s půlkami hrušek naplněnými brusinkovým kompotem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Srnčí hřbet po pražsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.