reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

redukce

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Srnčí kýtu opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Slaninu nakrájíme nadrobno.

Cibuli osmažíme na oleji do tmavší barvy, promícháme s protlakem a přidáme kostky srnčího masa, slaninu, jalovec, sůl, pepř a nastrouhanou pomerančovou kůru. Srnčí maso osmažíme a podlijeme suchým červeným vínem.

Zprudka necháme odpařit víno, poté postupně podléváme vodou a vaříme do změknutí masa. Guláš zahustíme červeným vínem promíchaným s moukou, které necháme převařit. Podle chuti můžeme přidat majoránku. Srnčí guláš můžeme ozdobit brusinkami.

Srnčí guláš na víně podáváme s knedlíky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Srnčí guláš na víně