reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Srnčí guláš na houbách

Jistě si umíte uvařit dobrý guláš. Ale ochutnali jste guláš srnčí? Vyzkoušejte tento recept na srnčí guláš na houbách s bramborovým knedlíkem.


  • 3,2

    150×

    3,2 150
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso dobře očistíme, omyjeme a pokrájíme na kostky. Cibuli očistíme a spolu se slaninou ji nakrájíme na drobné kostky.

V hlubší pánvi si orestujeme cibulku, přidáme slaninu a pak i kostky masa. Orestujeme, přidáme koření, bobkový list a tymián a přiklopíme poklicí. Při vypékání podléváme vodou. Srnčí dusíme doměkka. Zhruba v polovině přidáme houby.

Pak maso zaprášíme hladkou moukou, promícháme, postupně za stálého míchání zalijeme vodou a provaříme. Ochutíme solí, pepřem, přidáme smetanu.

Srnčí guláš na houbách doplníme lžičkou brusinek a podáváme s bramborovým knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Srnčí guláš na houbách

    Celkový počet komentářů: 2
    • Renáta Drápelová
      Renáta Drápelová

      Právě jsem tento recept uvařila,velice mě zaujal.Akorát mě to teda netrvalo 2 hodiny jak uvádí autorka,ale maso jsem měla podušené cca za půl hodinky.Celý oběd uvařený za hodinu i s přípravou.Dobré je přihodit k dušení pytlík s kořením na svíčkovou,dodá tomu perfektní chuť

      03.11.2014 12:33:34

    • Lukáš Hanák
      Lukáš Hanák

      Kvalitní česká zvěřina

      Kvalitní maso na srnčí guláš můžete zakoupit na eshopu firmy Windsor Enterprise s.r.o.
      www.ceska-zverina.cz

      23.05.2014 11:57:06

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Srnčí guláš na houbách

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.