reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na ozdobu

příloha

Postup přípravy

Maso dobře očistíme, omyjeme a pokrájíme na kostky. Cibuli očistíme a spolu se slaninou ji nakrájíme na drobné kostky.

V hlubší pánvi si orestujeme cibulku, přidáme slaninu a pak i kostky masa. Orestujeme, přidáme koření, bobkový list a tymián a přiklopíme poklicí. Při vypékání podléváme vodou. Srnčí dusíme doměkka. Zhruba v polovině přidáme houby.

Pak maso zaprášíme hladkou moukou, promícháme, postupně za stálého míchání zalijeme vodou a provaříme. Ochutíme solí, pepřem, přidáme smetanu.

Srnčí guláš na houbách doplníme lžičkou brusinek a podáváme s bramborovým knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Srnčí guláš na houbách

Celkový počet komentářů: 2
  • Renáta Drápelová
    Renáta Drápelová

    Právě jsem tento recept uvařila,velice mě zaujal.Akorát mě to teda netrvalo 2 hodiny jak uvádí autorka,ale maso jsem měla podušené cca za půl hodinky.Celý oběd uvařený za hodinu i s přípravou.Dobré je přihodit k dušení pytlík s kořením na svíčkovou,dodá tomu perfektní chuť

    03.11.2014 12:33:34

  • Lukáš Hanák
    Lukáš Hanák

    Kvalitní česká zvěřina

    Kvalitní maso na srnčí guláš můžete zakoupit na eshopu firmy Windsor Enterprise s.r.o.
    www.ceska-zverina.cz

    23.05.2014 11:57:06

Nalezeno receptů: 2

Přidat příspěvek k receptu Srnčí guláš na houbách

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.