reklama
hledat uživatel
       

Srbské rizoto

Rizoto nemusí být vždy jen ze zbytků.


  • 3,2

    167×

    3,2 167
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a drobně nakrájíme. Slaninu a maso nakrájíme na kousky. Rýží přepereme a spaříme vroucí vodou.

V hrnci do trouby vyškvaříme slaninu. Vsypeme cibuli a maso a osmahneme dozlatova. Základ srbského rizota zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka. Pak vsypeme rýži, osolíme, přilijeme horkou vodu, aby asi o 3 cm přesahovala rýži a v troubě dusíme zakryté doměkka.

Z srbského rizota tvoříme na talíře kopečky, které přelijeme kečupem a sypeme strouhaným sýrem. Srbské rizoto ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Srbské rizoto

    Celkový počet komentářů: 4
    • ria
      ria

      a co paprika?

      na papriku se tu nějak zapomnělo,né?hlavně nezapomeňte zasypat moukou! a kečup,ten určitě,ten je vhodný všude,třeba i do dětské krupičky :-D

      13.01.2013 10:39:32

    • Michael
      Michael

      Kecup

      Polevat to kecupem? Proboha, takova prasarna...

      23.05.2009 15:09:13

      • Jarouš
        Jarouš

        Stoprocentní souhlas, kečup na rizoto je zvrhlost.

        09.08.2011 20:31:43


      • MischaMouse
        MischaMouse

        Proč by to měla být prasárna? S kečupem je to dobré.

        24.07.2012 12:54:38

    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Srbské rizoto

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.