reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Smícháme mleté maso, mletý černý pepř, vegetu, mouku, vodu, jedlou sodu, sůl a poté odstavíme směs na 2 hodiny do ledničky.

Po 2 hodinách můžeme tvořit ze směsi malé šišky a péct je na grilu či v troubě.

Srbské čevapy podáváme s vekou, hořčicí a cibulí nakrájenou nadrobno.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Srbské čevapy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.