Srbské čevapy

35 min | hlavní chod | srbská kuchyně | recept zobrazen: 1593x
Recept na výborné srbské čevapčiči.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Smícháme mleté maso, mletý černý pepř, vegetu, mouku, vodu, jedlou sodu, sůl a poté odstavíme směs na 2 hodiny do ledničky.

Po 2 hodinách můžeme tvořit ze směsi malé šišky a péct je na grilu či v troubě.

Srbské čevapy podáváme s vekou, hořčicí a cibulí nakrájenou nadrobno.

Sandrita autor receptu:

Srbské čevapy

Počet přidaných receptů: 8

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Srbské čevapy

Přidat příspěvek k receptu Srbské čevapy
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept