Srbské čevapy

35 min | hlavní chod | srbská kuchyně | recept zobrazen: 1552x
Recept na výborné srbské čevapčiči.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Smícháme mleté maso, mletý černý pepř, vegetu, mouku, vodu, jedlou sodu, sůl a poté odstavíme směs na 2 hodiny do ledničky.

Po 2 hodinách můžeme tvořit ze směsi malé šišky a péct je na grilu či v troubě.

Srbské čevapy podáváme s vekou, hořčicí a cibulí nakrájenou nadrobno.

Sandrita autor receptu:

Srbské čevapy

Počet přidaných receptů: 8

Ingredience

Vaše cena 1699 běžně 3480 Kč sleva 51 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Srbské čevapy

Recept se nachází v 35 kuchařkách
Sandrita
Maso 29 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
Jozar
Mleté 324 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Srbské čevapy

Přidat příspěvek k receptu Srbské čevapy
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept