Jednoduché rizoto zajímavé chuti.
1 ks | cibule |
1 lžíce | rajčatový protlak |
400 g | rýže |
2 kostky | Masox |
100 g | vepřové maso |
1 lžíce | mletá sladká paprika |
1 ks | kapie sterilovaná |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř | |
podle potřeby | |
sádlo |
Neodolatelné recepty na rizoto: S kuřecím, zeleninou a pravé italské v krémové podobě
Rizoto je původně pravým italským pokrmem, který si žádá pečlivou přípravu a stanovený postup. Ovšem po Česku si jej připravujeme po svém - většinou v nekrémové variantě. Dnes se podíváme na ty nejlepší recepty, které u našich čtenářů bodují.
autor Bibík
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena