reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Spodní stehýnka s fazolkami

Kuřecí stehýnka v rychlém obědě s přípravou.


  • 3,7

    3,6 3
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Spodní kuřecí stehýnka naložíme nejlépe na noc do cuketové hořčice či do jiné oblíbené hmoty a zalijeme 2 lžícemi sójové omáčky.

Marinovaná stehýnka dáme do pánve se lžící oleje, rozpálíme a zprudka opečeme nejméně po dvou stranách. Opečená stehna vyjmeme na talíř. Do rozpáleného tuku dáme hrst nakrájeného póru (může být i zamrazený), orestujeme a vložíme stehna zpět.

Nádobu, kde jsme měli naložená spodní stehna, vypláchneme vodou a podlijeme jí stehna na pórku. Přikryjeme poklicí a dusíme. Případně ještě malinko podléváme. Můžeme přidat lžičku koření do polévky. Když je vše téměř hotové, vložíme do pánve 1 až 2 hrsti zamrazených zelených fazolek. Na závěr můžeme zaprášit podle svého gusta 1 - 2 lžícemi hladké mouky.

Počkáme, až se tuk oddělí od sosíku, a můžeme podávat. Spodní stehýnka s fazolkami podáváme s rýží, těstovinami nebo brambory. Záleží na chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Spodní stehýnka s fazolkami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.