reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Špičková domácí paštika

Vynikající recept na domácí paštiku do skleniček.


  • 4,2

    208×

    4,2 208
  • 2 h 30 min

  • 12×

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Videorecept: Domácí sekaná z krůtího masa doladěná k dokonalosti

27. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 763 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Chutě babího léta od pondělí do pátku

26. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

KVÍZ: Vyznáte se v houbách? Prověřte si znalosti v našem testu

26. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem

26. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

Čokoláda jako hlavní surovina: Dezerty a moučníky pro čokoholiky

25. 10. 2020

Postup přípravy

Tučné vepřové maso uvaříme a umeleme. Vepřová syrová játra také semeleme. Česnek oloupeme a utřeme.

Cibuli oloupeme, nasekáme a osmažíme na tuku.

Promícháme játra s vařeným masem a přidáme vejce, hladkou mouku, naběračku mléka a důkladně promícháme. Okořeníme pepřem, mletým novým kořením, česnekem, citronovou kůrou, muškátovým oříškem a květem, přidáme i trošku skořice a cukru. Podle chuti trochu osolíme.

Směs na špičkovou domácí paštiku naplníme do skleniček a hodinu vaříme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Špičková domácí paštika

    Celkový počet komentářů: 85
    • Premio
      Premio

      Většina dneštních řezníků,nemá vůbec páru,jak se dělá správná paštika. Vždyť neumějí ani správně rozbourat maso,tak se nedivte. Samozřejmě do paštiky patří bůček a sádlo. Určitě ne olej!!!! Není problém přidat třeba koňak,portské víno,brusinky a pod. Já dělám paštiku podle hodně starého receptu a tam se používá pouze maso sírové,ale pak se paštika zaváří dvakrát. V obchdě,bych paštiku už nekoupil, když se podívám na složení,tak je mi zle. Moje paštika,když se nesní,tak klidně vydrží půl roku i déle a není v ní kousek chemie. Určitě stojí za to si nějakou zkusit a dát si s ní tu práci,než kupovat ty hnusy v obchodech. Ještě drobnost,když dělám paštiku do sklenic,tak žádná vejce,xmetanu,nebo mléko a i když dělám paštiku k okamžité spotřebě,tak mouku ani omylem. Jen ne prosím paštiku z kuřecích jater!

      03.10.2013 22:53:06

      • Martin
        Martin

        Re: Paštika

        ahoj, tvoje pastika zni super, nebyl by recept nebo odkaz na nejakou overenou, tahle se mi take moc nepozdava. Diky

        09.10.2013 15:48:00

      • Zdeněk
        Zdeněk

        Re: Paštika

        přeříkej si vybraná slova po S a pak nenapíšeš takovou kravinu jako sirové maso

        20.03.2020 11:11:56



    Nalezeno receptů: 85
    |< << 123456789 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Špičková domácí paštika

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.