reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Špenátovo-lososové lasagne

Lasagne, které se vám budou rozplývat na jazyku.


  • 3,7

    3,6 6
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 696 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 930 hodnocení

Droždí: Jak na to, aby se kynuté moučníky povedly na výbornou?

31. 3. 2020

Bábovka

4,7 1 669 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 747 hodnocení

Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte

30. 3. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Tip na neděli: Úžasný karamelový koláč s tvarohem

29. 3. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 736 hodnocení

Jak využít karanténu: Upečte si rychlé domácí rohlíky podle Markéty

28. 3. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 280 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 620 hodnocení

Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem

27. 3. 2020

Postup přípravy

Do pánve s rozpáleným olejem vložíme na jemno pokrájenou cibuli. Až zesklovatí přidáme mražený špenát. Poté, co se rozmrazí, ochutíme ho prolisovaným česnekem, pepřem a špetkou soli. Lososa očistíme, nakrájíme na proužky.

Na dno pekáče rozprostřeme část špenátové směsi. Na směs položíme pláty lasagní, na ně opět špenát a na něj kousky lososa. Takto pokračujeme, dokud nespotřebujeme všechen špenát a lososa. Vrchní vrstva musí končit špenátem. Povrch posypeme strouhaným sýrem podle chuti. Špenátovo-lososové lasagne přikryjeme alobalem a pečeme 20 minut. Po této době odebereme alobal a dopékáme dalších 10 - 15 minut, aby povrch zezlátl.

Špenátovo-lososové lasagne ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Špenátovo-lososové lasagne

    Celkový počet komentářů: 1

    • jvymetalova
      jvymetalova

      Lasagne byly vynikající. Udělala jsem je z čerstvého špenátu a nalila jsem do nic bešamelovou omáčku a byly opravdu vynikající.

      17.11.2011 07:57:26


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Špenátovo-lososové lasagne

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.