Špenátové palačinky s parmazánem

30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 975x
Recept na slané palačinky naplněné bešamelem a parmazánem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Čerstvý špenát očistíme, překrájíme a krátce podusíme na troše másla.

V míse promícháme uvedené množství vlažného mléka, hladkou mouku, celá vejce, podušený špenát a sůl. Těsto na špenátové palačinky dobře rozšleháme.

Pánev s nepřilnavým povrchem pomažeme trochou oleje nebo másla a postupně na ní smažíme palačinky. Na každou palačinku použijeme jednu menší naběračku těsta. Smažíme 1 minutu z každé strany.

Špenátové palačinky potřeme hotovým bešamelem, posypeme nahrubo nastrouhaným parmazánem, přeložíme a ihned podáváme.

Michy autor receptu:

Špenátové palačinky s parmazánem

Počet přidaných receptů: 3576

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Špenátové palačinky s parmazánem

Přidat příspěvek k receptu Špenátové palačinky s parmazánem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept