Špenátové palačinky s parmazánem

30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 892x
Recept na slané palačinky naplněné bešamelem a parmazánem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Čerstvý špenát očistíme, překrájíme a krátce podusíme na troše másla.

V míse promícháme uvedené množství vlažného mléka, hladkou mouku, celá vejce, podušený špenát a sůl. Těsto na špenátové palačinky dobře rozšleháme.

Pánev s nepřilnavým povrchem pomažeme trochou oleje nebo másla a postupně na ní smažíme palačinky. Na každou palačinku použijeme jednu menší naběračku těsta. Smažíme 1 minutu z každé strany.

Špenátové palačinky potřeme hotovým bešamelem, posypeme nahrubo nastrouhaným parmazánem, přeložíme a ihned podáváme.

Michy autor receptu:

Špenátové palačinky s parmazánem

Počet přidaných receptů: 3337

Ingredience

na porce
Vaše cena 4190 běžně 6350 Kč sleva 34 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Špenátové palačinky s parmazánem

Recept se nachází v 13 kuchařkách
Zelenina a luštěniny od tetičky
veraricna
Zelenina a luštěniny od tetičky 3894 receptů
zjirousek
Palačinky, koblihy, lívance, vdolky 326 receptů
cukratko
Líba 1751 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Špenátové palačinky s parmazánem

Přidat příspěvek k receptu Špenátové palačinky s parmazánem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept