reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

Postup přípravy

Mražený špenát dáme do hrnce a podusíme na másle. Osolíme a opepříme.

Zvlášť na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme k ní mladou cuketu nakrájenou na kolečka a opékáme asi 5 minut. Nakonec přimícháme špenát a omáčku podle chuti okořeníme. Omáčku také můžeme zjemnit smetanou či smetanovým sýrem.

Špenátovou omáčku podáváme s těstovinami a zdobíme plátky cukety a čerstvou pažitkou.

Tip: Omáčku lze samozřejmě připravit i z čerstvých špenátových listů, pokud je máme po ruce.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Špenátová omáčka

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.