reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Špenátová nádivka

Špenátová nádivka

Tato špenátová nádivka se podává k masu, nebo jí maso naplníme. Nejlépe chutná s vepřovým. Recept je snadný na přípravu.


  • 3,1

    611×

    3 611
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Špenát krátce podusíme v horké vodě, aby povadl. Vodu slijeme a uchováme. Čerstvou petrželku a rozmarýn omyjeme. Petrželku nasekáme nadrobno,

Špenát nasekáme na jemno a smícháme se strouhankou, nadrobno nakrájenou slaninou, strouhaným parmazánem, vejcem, prolisovaným česnekem, smetanou, petrželkou a rozmarýnou. Pokud je nádivka moc suchá, tak přilijeme víno nebo vodu ze špenátu. Podle potřeby ještě dosolíme.

Špenátovou nádivku dáme do vymazané zapékací formy a ve vyhřáté troubě upečeme dozlatova.

Špenátovou nádivku podáváme jako přílohu k masu, ale je vhodná i k plnění.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Špenátová nádivka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.