reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Špekáčky na černém pivu

Rychlá večeře nejen na chalupě. Zapečené špekáčky na pivě a kečupu.


  • 3,2

    253×

    3,2 253
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 700 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 935 hodnocení

Chcete začít jíst zdravěji? Se salátem z červené rýže a quinoy nešlápnete vedle

6. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 676 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 754 hodnocení

Jak mít hezké Velikonoce i v době karantény?

5. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Když dojde droždí, zachrání nás kvásek: Skvělé recepty na kváskové pečivo

4. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 741 hodnocení

Velikonoční pečení s dětmi: Tyhle sušenky ve tvaru zvířátek je budou bavit!

3. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 628 hodnocení

Velikonoce se blíží: Otestujte se, jak dobře znáte velikonoční zvyky

2. 4. 2020

Postup přípravy

Oloupáné špekáčky rozkrojíme po délce,ale nedořízneme úplně, a položíme na pekáč. Do každého naříznutého špekáčku vložíme plátek cibule a jednu pálivou papriku.



Celý pekáč zalijete 0.5 litrem černého piva a dáme asi na 1/2 hodiny do trouby zapéct.

Potom přidáme jednu sklenici ostrého kečupu a dalších 15 minut zapečeme.

Jako přílohu můžeme použít čerstvý chléb, rýži nebo bramborovou kaši.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Špekáčky na černém pivu

    Celkový počet komentářů: 2

    • trololo
      trololo

      Komentář k receptu Špekáčky na černém pivu

      Libové _ŠPEK_áčky ?! - myslite sojovo-moucne uzenky nevalne kvality? :))

      31.03.2015 15:32:29

    • Hawranek
      Hawranek

      musím jen poznamenat, že nejlepší jsou druhý den- kečup se lépe smíchá s pivem a vznikne výborná pikantní omáčka :-) P.S. vynechala jsem pálivou papriku, ale dala jsem půl lžičky chilli. druhý den taky získalo na síle :-D

      26.06.2011 09:47:07


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Špekáčky na černém pivu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.