reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Špekáčky na černém pivu

Rychlá večeře nejen na chalupě. Zapečené špekáčky na pivě a kečupu.


  • 3,2

    253×

    3,2 253
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 040 hodnocení

Kupujeme hovězí maso: Víte, jak upravit hovězí roštěnec, kližku či plec?

21. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Bylinky našich babiček aneb jak přírodní cestou utužit své zdraví

21. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Batáty, sladké brambory v našem jídelníčku: Jak je chutně připravit?

20. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 615 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 802 hodnocení

Kvíz: Znáte historii kuchyňských spotřebičů?

20. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Výborná polévka z pečené mrkve krok za krokem

20. 10. 2020

Postup přípravy

Oloupáné špekáčky rozkrojíme po délce,ale nedořízneme úplně, a položíme na pekáč. Do každého naříznutého špekáčku vložíme plátek cibule a jednu pálivou papriku.



Celý pekáč zalijete 0.5 litrem černého piva a dáme asi na 1/2 hodiny do trouby zapéct.

Potom přidáme jednu sklenici ostrého kečupu a dalších 15 minut zapečeme.

Jako přílohu můžeme použít čerstvý chléb, rýži nebo bramborovou kaši.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Špekáčky na černém pivu

    Celkový počet komentářů: 2

    • trololo
      trololo

      Komentář k receptu Špekáčky na černém pivu

      Libové _ŠPEK_áčky ?! - myslite sojovo-moucne uzenky nevalne kvality? :))

      31.03.2015 15:32:29

    • Hawranek
      Hawranek

      musím jen poznamenat, že nejlepší jsou druhý den- kečup se lépe smíchá s pivem a vznikne výborná pikantní omáčka :-) P.S. vynechala jsem pálivou papriku, ale dala jsem půl lžičky chilli. druhý den taky získalo na síle :-D

      26.06.2011 09:47:07


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Špekáčky na černém pivu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.