Špekáčkový buřtguláš

35 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 35424x
Recept na lehké a levné jídlo.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařilo 13 lidí)


Postup přípravy receptu

Cibuli očistíme a nasekáme. Špekáčky nakrájíme na kostičky. Větší brambory očistíme a také nakrájíme na kostičky.

V kastrolu rozehřejeme olej a cibuli na něm necháme zesklovatět. Pak přidáme nakrájené špekáčky a chvíli orestujeme. Přidáme papriku, promícháme a podlijeme trochou vody. Promícháme a přidáme víc vody podle potřeby, masox, pepř, majoránku a brambory. Buřtguláš vaříme, až brambory změknou. Ke konci přidáme česnek a špekáčkový buřtguláš zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě.

Špekáčkový buřtguláš podáváme s čerstvým pečivem, nejlépe s chlebem.

terunka autor receptu:

Špekáčkový buřtguláš

Počet přidaných receptů: 8

Ingredience

na porce
4,2
skvělý recept
38 hlasujících
  • Recept Špekáčkový buřtguláš - Suroviny připravené na vaření.
  • Recept Špekáčkový buřtguláš - Cibulka a buřty smažené na oleji.
  • Recept Špekáčkový buřtguláš - Hotový buřtguláš.


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Špekáčkový buřtguláš

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Špekáčkový buřtguláš
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept