Recept na tmavé maso s jemnou šťávou, ve které se musí oddělovat tuk od vody.
2 ks | cibule |
1 l | voda |
3 lžíce | hořčice plnotučná |
2 lžíce | hladká mouka |
4 lžíce | olej na smažení |
500 g | maso hovězí zadní |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
náplň | |
1 ks | vejce |
4 plátky | anglická slanina |
1 ks | okurka sterilovaná |
autor pekdanecek
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena