reklama
hledat uživatel
       

Španělská mísa

Zapečený pokrm z mletého masa, brambor, rajčat, paprik a pomeranče.


  • 3,8

    3,7 9
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 773 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 003 hodnocení

Proč jíst maliny? Zlepší vám pleť a odbourají cholesterol

7. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 729 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 817 hodnocení

Když není čas na pečení: Recept na rychlý koláč s rybízem

6. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 203 hodnocení

Jak přežít horko: Zkuste melounovou limonádu!

5. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 602 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 776 hodnocení

Sváteční grilování: 10 masových receptů, kterými okouzlíte každou návštěvu

5. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 673 hodnocení

Jen se po něm zapráší! Třešňový koláč z tvarohového těsta krok za krokem

4. 7. 2020

Postup přípravy

Menší brambory oloupeme a uvaříme, zatím odložíme stranou. Oloupanou cibuli a omyté papriky bez semínek nakrájíme na proužky, sloupnutá rajčata na čtvrtky. Pomeranče oloupeme a rozdělíme na dílky.

Na oleji osmažíme maso, přidáme cibuli, papriky a chilli, osolíme a asi 2 minuty smažíme. Přidáme rajčata papriku a víno, dusíme 10 minut. Pak vmícháme dílky pomeranče a brambory.

Španělskou mísu dáme zapéct na 5 minut do vyhřáté trouby a podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Španělská mísa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.