reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Španělská česneková polévka

Chutná a výživná polévka, která je pro svou konzistenci vhodná i jako hlavní jídlo.


  • 4,4

    46×

    4,3 46
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Česnek a rajčata oloupeme. Česnek nakrájíme na plátky. Rajčata nasekáme nadrobno. Můžeme použít i plechovku krájených rajčat, která nasekáme.

V hrnci osmahneme česnekové plátky dozlatova. Přidáme strouhanku, rajčata, případně i malý rajský protlak. Podle chuti přidáme sůl, polovinu petrželky a krátce vše podusíme. Pak základ polévky zalijeme vodou. Česnekovou polévku necháme asi 10 minut vařit. Pak přidáme rozšlehané vejce, druhou půlku petrželky, maggi podle chuti a důkladně promícháme. Polévku zakryjeme poklicí, odstavíme a necháme asi 5 minut dojít.

Španělskou česnekovou polévku podáváme s čerstvým bílým pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Španělská česneková polévka

    Celkový počet komentářů: 5
    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Španělská česneková polévka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.