reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Špaldové bulky z domácí pekárny

Recept na výborné pečivo vhodné třeba k masu.


  • 5,0

    5 7
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Suroviny dáme do domácí pekárny a necháme vypracovat těsto.

Ze špaldového těsta uděláme bulky, které nařízneme uprostřed a potřeme slanou vodou. Špaldové bulky necháme ještě 20 minut kynout. Špaldové bulky dáme do trouby předehřáté na 180 °C a pečeme 20 - 30 minut. Upečené je opět potřeme slanou vodou.

Špaldové bulky z domácí pekárny podáváme podle chuti. Výborné jsou třeba jako příloha k masu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Špaldové bulky z domácí pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.