reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Špagety s parmazánem po italsku

Jednoduchý recept na skvěle ochucené špagety.


  • 5,0

    5 8
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 829 hodnocení

10+1 otázek: Jak můžeme ovlivnit stravování našich dětí?

24. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 674 hodnocení

Recept na boloňské špagety krok za krokem

23. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

23. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 544 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Postup přípravy

Špagety uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě al dente. Špagety scedíme.

Mezitím nakrájíme celou menší paličku česneku na jemné plátky, předtím stroužky samozřejmě oloupeme. Petrželku oplácheme a nasekáme nadrobno.

Ve wok pánvi rozehřejeme olej ochucený chilli, můžeme použít i klasický olivový olej a přidat do něj pár chilli vloček. Do oleje vsypeme česnek, necháme rozvonět, přisypeme petrželku a jen pár vteřin necháme probublat. Směs odstavíme z tepla, ihned vmícháme špagety a pečlivě promícháme.

Na závěr do špaget po italsku vmícháme najemno nastrouhaný parmazán.

Špagety s parmazánem po italsku ihned rozdělíme na nahřáté talíře a podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Špagety s parmazánem po italsku

    Celkový počet komentářů: 1

    • Agatha
      Agatha

      Komentář k receptu Špagety s parmazánem po italsku

      Milujem tie cestoviny, ináč volajú Aglio e Olio nie cestoviny s parmezánom, nakonci je treba ešte pokvapkať olivovým olejom, teda keď už sú na taniery .. tak pokvapkať olejom, trosku pridať čierne korenie a posypať parmezánom podľa chuti. Aj cesnaku trochu viac treba dať viac prevonať (min. 2 strúčiky). Toto mám od Taliana :)

      06.10.2018 16:06:36


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Špagety s parmazánem po italsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.