reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, aby byly al dente. Mezitím si nadrobno nakrájíme sterilovaná rajčata a společně s nálevem je v hrnci uvedeme k varu.

Do rajčatové omáčky vmícháme kysanou smetanu, strouhaný tvrdý sýr a povaříme asi jen minutku. Přimícháme najemno nakrájenou nať lahůdkové cibulky a česnek a sejmeme z ohně. Omáčku promícháme s vařenými špagetami.

Špagety po španělsku rozdělíme na talíře a zdobíme čerstvou bazalkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Špagety po španělsku

Celkový počet komentářů: 5
  • Martí
    Martí

    Komentář k receptu Špagety po španělsku

    Vy máte problémy... když by každý popsal recept "špagety" a nic víc co by si asi člověk vybral ?Pochybuju že to někdo bude vařit zrovna ve španělsku a tudíž nebude k dostátní zakysaná smetana :D Typický rejpalové !

    18.01.2016 11:33:51

  • bart7999
    bart7999

    Nechapu proc si lide vymysli nazvy a pridavaji je k nektere ze zemi. aniz by informace byla pravdiva. Je mi lito

    09.02.2013 22:44:09

  • j.t.
    j.t.

    Kysaná smetana

    Ve Spanelsku existuje jenom smetana sladká. V nekterých Lahudkových potravinových obchodech ji muzete koupit, ale to se prodáva jenom pro cizince, protoze Spanelé to neznají a tak ten Vás recept není spanelský, spís nemecký; Nemci hodne pouzívají kysané smetany.

    22.09.2004 13:02:51

    • Juanita
      Juanita

      Re: Kysaná smetana

      Přesně tak, ve Španělsku vůbec zakysaná smetana není k dostání!!! To je hlavní nedostatek tohoto "španělského" receptu. Příště bude lepší jídlo nepojmenovávat podle zemí... ;-) Ale jinak to může být docela chutné.

      05.01.2012 15:10:26

Nalezeno receptů: 5

Přidat příspěvek k receptu Špagety po španělsku