reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Špačci s brynzou a slaninou

Velmi rychlý recept na tradiční slovenské jídlo.


  • 4,7

    208×

    4,6 208
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

těsto



Energetická hodnota

3097 kJ / 739,7 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 826 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 601 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Postup přípravy

Z vody, kukuřičné krupice (šrotu) a soli uvaříme hustou kaši, ze které lžící vykrajujeme větší noky.

Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme na pánvi. Vychladlé špačky osmažíme v rozpáleném výpeku ze slaniny. Opečené špačky posypeme brynzou a kostičkami osmažené slaniny.

Špačky s brynzou a slaninou podáváme s vychlazeným podmáslím nebo mlékem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Špačci s brynzou a slaninou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.