Kousky hovězího dušeného masa ze svíčkové, přelité hnědočervenou, tukem lesklou šťávou s vložkou jemně krájených okurek. Kousky masa jsou celistvé, šťavnaté, přiměřeně měkké.
30 g | česnek |
30 g | sůl |
212 g | cibule |
500 g | voda |
100 g | citron |
100 g | rajčatový protlak |
50 g | červené víno |
60 g | hladká mouka |
1500 g | hovězí svíčková |
500 g | okurky kyselé |
10 g | mletá sladká paprika |
150 g | škvařené sádlo |
autor Josef Brychta
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena