reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Soljanka po Gruzínsku

Recept na vynikající oběd. Přílohou k hovězímu masu mohou být těstoviny nebo bílé pečivo.


  • 3,6

    66×

    3,6 66
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 664 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 905 hodnocení

Recept na banánové muffiny s pekanovými ořechy krok za krokem

28. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 654 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 734 hodnocení

Luštěninové penne s čočkovou omáčkou a feta sýrem krok za krokem

27. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 135 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 187 hodnocení

Jak uvařit vejce, aby neprasklo, dalo se dobře oloupat a mělo dokonalý žloutek

26. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 720 hodnocení

Tvarohové koblihy bez kynutí krok za krokem

25. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 604 hodnocení

Jak na to: Šťouchané brambory jako od babičky

24. 2. 2020

Postup přípravy

Hovězí maso očistíme, nakrájíme na menší kousky. Cibulku a česnek oloupeme Cibulku nakrájíme nadrobno, česnek utřeme. Okurky nakrájíme na kolečka.

Na pánvi rozpálíme olej a maso orestujeme. Přidáme nakrájenou cibulku, promícháme, zmírníme oheň a zakryjeme pokličkou.

Když maso pustí vlastní šťávu přidáme nakrájené okurky, protlak, stroužek utřeného česneku, osolíme, podlijeme vývarem a vínem a soljanku dusíme doměkka.

Při podávání sypeme soljanku po Gruzínsku usekanou petrželkou. Jako přílohu volíme bílé pečivo nebo těstoviny.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Soljanka po Gruzínsku

    Celkový počet komentářů: 4
    • pavel a barbora
      pavel a barbora

      Komentář k receptu Soljanka po Gruzínsku

      zajímavá chuť, nešetřit pertželkou...

      02.12.2017 17:03:41

    • DeJara
      DeJara

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      01.08.2012 09:50:12

    • DeJara
      DeJara

      Misto protlaku jsem dal rajcata, ani je neloupal, travu na vrch take nedaval ... hodinu v papinaku do mekka. Luxusni chut nekdy zase udelam.

      31.07.2012 10:18:21


    • Jirka
      Jirka

      Z vlastní zkušenosti z Gruzie mohu doporučit nedávat protlak, ale čerstvá oloupaná rajčata pokrájená na kousky a sterilované okurky nahradit kvašáky

      14.09.2010 08:43:28


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Soljanka po Gruzínsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.