reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Sójové vanilkové rohlíčky

Naše známé a velice oblíbené vanilkové rohlíčky, jen trošku v pozměněné formě, a to zase kvůli linii!


  • 2,9

    667×

    2,8 667
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 040 hodnocení

Kvíz: Znáte historii kuchyňských spotřebičů?

20. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Výborná polévka z pečené mrkve krok za krokem

20. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Červená čočka: Zdravá luštěnina pro každého aneb jak ji zařadit do jídelníčku

20. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 615 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 801 hodnocení

Recept na dušený špenát z čerstvých listů krok za krokem

20. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

KVÍZ: Otestujte své kuchařské znalosti: 7 otázek, které vás prozradí

19. 10. 2020

Postup přípravy

Sójovou mouku na pánvi krátce opražíme, necháme prochladnout a smícháme s celozrnnou moukou, cukrem a rostlinným máslem. Přidáme několik lžic vody a vypracujeme vláčné těsto, které necháme v lednici odpočinout. Z těsta tvoříme malé rohlíčky, které pečeme asi při 155 st. dorůžova. Ještě horké je obalujeme v cukru.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Sójové vanilkové rohlíčky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.