Recept na koláč, který je výborný s čerstvým i zamrazeným rybízem.
těsto | |
---|---|
1 špetka | sůl |
125 g | máslo |
2 ks | žloutek |
55 g | cukr moučka |
1 balení | vanilkový cukr |
250 g | hladká mouka |
náplň | |
5 ks | bílek |
150 g | cukr moučka |
500 g | rybíz |
Citronová babeta s rybízem krok za krokem: Vzpomínka na dětství
Citronovou babetu si možná vybavíte jako oblíbený moučník z dětství. Pojďme se ji dnes naučit připravit krok za krokem, aby byla voňavá, nadýchaná a vláčná, přesně tak, jak má být.
autor Hanka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena