Šneci z bílé vinné klobásy

45 min | hlavní chod | 5 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 11007x
Recept na marinovanou vinnou klobásu s příchutí česneku, kterou smažíme v sýrovém trojobalu.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Česnek prolisujeme, promícháme s bílým jogurtem, osolíme, opepříme a ochutíme sladkou paprikou. Do takto připravené marinády vložíme celou vinnou klobásu a necháme přes noc odležet v chladu.

Marinovanou klobásu otřeme ubrouskem, rozdělíme na porce a konce střívka dobře uzavřeme. Každý díl klobásy svineme do šneka a ze strany spojíme dlouhou špejlí.

Vejce rozšleháme a promícháme s nastrouhaným sýrem. Jednotlivé porce obalíme v hladké mouce, ve vejcích se sýrem a strouhané housce, kterou co nejvíce přitlačíme. Obalené "šneky" smažíme na oleji zvolna z obou stran dozlatova a necháme okapat na ubrousku.

Smažené "šneky" z vinné klobásy podáváme s opečeným nebo vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Pokrm můžeme podávat jako hlavní chod nebo chuťovku s nejrůznějšími pikantními dipy a čerstvou zeleninou. Pokud se rozhodneme pro přípravu chuťovek, připravíme více "šneků" co nejmenších.

Jarka-P autor receptu:

Šneci z bílé vinné klobásy

Počet přidaných receptů: 1705

Ingredience

na porcí
Vaše cena 2699 běžně 5000 Kč sleva 46 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
10 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Šneci z bílé vinné klobásy

Recept se nachází v 57 kuchařkách
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3477 receptů
zjirousek
Kuchařka 680 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Šneci z bílé vinné klobásy

Přidat příspěvek k receptu Šneci z bílé vinné klobásy
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept