reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Šneci z bílé vinné klobásy

Recept na marinovanou vinnou klobásu s příchutí česneku, kterou smažíme v sýrovém trojobalu.


  • 3,9

    11×

    3,9 11
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Rychlé a zdravé mlsání na halloweenskou párty? Zkuste si doma vyrobit gumové medvídky jen ze tří ingrediencí!

28. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 763 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Recept na houbovou bramborovou polévku krok za krokem

27. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Videorecept: Domácí sekaná z krůtího masa doladěná k dokonalosti

27. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Chutě babího léta od pondělí do pátku

26. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

KVÍZ: Vyznáte se v houbách? Prověřte si znalosti v našem testu

26. 10. 2020

Postup přípravy

Česnek prolisujeme, promícháme s bílým jogurtem, osolíme, opepříme a ochutíme sladkou paprikou. Do takto připravené marinády vložíme celou vinnou klobásu a necháme přes noc odležet v chladu.

Marinovanou klobásu otřeme ubrouskem, rozdělíme na porce a konce střívka dobře uzavřeme. Každý díl klobásy svineme do šneka a ze strany spojíme dlouhou špejlí.

Vejce rozšleháme a promícháme s nastrouhaným sýrem. Jednotlivé porce obalíme v hladké mouce, ve vejcích se sýrem a strouhané housce, kterou co nejvíce přitlačíme. Obalené "šneky" smažíme na oleji zvolna z obou stran dozlatova a necháme okapat na ubrousku.

Smažené "šneky" z vinné klobásy podáváme s opečeným nebo vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Pokrm můžeme podávat jako hlavní chod nebo chuťovku s nejrůznějšími pikantními dipy a čerstvou zeleninou. Pokud se rozhodneme pro přípravu chuťovek, připravíme více "šneků" co nejmenších.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Šneci z bílé vinné klobásy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.