50 ml | olej | |
10 g | sůl | |
3 ks | vejce | |
3 ks | cibule | |
3 lžíce | voda | |
4 lžíce | hladká mouka | |
0.5 balíčku | kypřicí prášek do pečiva | |
podle chuti | ||
---|---|---|
bylinky | ||
koření |
Cibule oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Cibulové plátky dáme do vařící vody na cca minutu a následně poté vzniklé kroužky necháme okapat. Mezitím si připravíme těstíčko. Nejdříve promícháme vejce s vodou a přidáme kypřící prášek a následně i mouku. Mouku přidáváme, dokud se těsto nezačne lepit. Rozpálíme si pánev s olejem. Cibulové kroužky obalíme v připraveném těstíčku a následně zprudka smažíme dozlatova. Vzniklé kroužky dochutíme solí, bylinkami a kořením až na talíři. Snadné cibulové kroužky podáváme jako přílohu k burgeru, steaku, ale klidně i jen tak jako chuťovku k televizi. Foto: Shutterstock.com
Videorecept na ty nejlepší smažené cibulové kroužky, jaké jste kdy jedli!
Vyzkoušejte tuto výbornou chuťovku - opravdu křupavé cibulové kroužky vylepšené slaninou a obalem z rozdrcených tortilla chipsů. Příprava je velmi snadná.
Recept na smažené karbanátky krok za krokem
Fotorecept na klasické smažené karbanátky z mletého masa. S bramborovou kaší chutnají výborně, přitom příprava není nijak složitá. Lze si je zpestřit přidáním nastrouhané kořenové zeleniny.
Autor:jakzikmi
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena