Recept na jednoduchou pomazánku, na kterou vystačí pár surovin a pár minut času.
1 lžíce | hořčice |
0.5 ks | červená cibule |
1 kelímek | pomazánkové máslo |
1 ks | uzená makrela |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř |
Makrelu zbavíme kostí a kůže a maso rozebereme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. V míse smícháme pomazánkové máslo s cibulí, makrelou, hořčicí a podle chuti osolíme a opepříme. Snadnou pomazánku z uzené makrely necháme v lednici vychladit a poté podáváme s pečivem.
Bezchybná veganská pomazánka s medvědím česnekem a tofu krok za krokem
Vynikající pomazánka s bílým tofu, medvědím tofu a vlašskými ořechy krok za krokem.
Zůstalo vám hodně vajec? Šup s nimi do pomazánky, salátu i tlačenky
Vykoledovaná vajíčka se dají zpracovat na mnoho způsobů. Každý má rád vejce jinak, proto jsme v redakci vybrali ty nejzajímavější a opravdu různorodé recepty našich čtenářů. Třeba najdete svého favorita a užijete vajíčka z Velikonoc na jedničku.
autor Hanka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena