Recept na krásně nadýchaný perník, jehož výhodou je, že suroviny se měří podle odměrky na tekutiny. Příprava perníku je tedy velmi snadná.
těsto | |
---|---|
200 ml | olej |
2 ks | vejce |
0.5 l | mléko |
0.5 l | cukr krupice |
1 l | polohrubá mouka |
1 balíček | kypřicí prášek do perníku |
1 balíček | kypřicí prášek do pečiva |
2 lžíce | holandské kakao |
podle chuti | |
marmeláda | |
mleté oříšky | |
podle potřeby | |
čokoládová poleva |
autor Conny
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena