reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smetanový nákyp s nudlemi a ovocem

Recept na výborný letní nákyp, který ale může potěšit po celý rok.


  • 0

    0 0
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Postup přípravy

Nudle uvaříme v trochu osolené vodě doměkka, slijeme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Třešně vypeckujeme a smícháme s nudlemi, mletým mákem a vanilkovým cukrem. Třešně můžeme nahradit jiným ovocem podle chuti.

Zapékací formu vytřeme máslem a vložíme do ní nudlovou směs. Smetanu rozmícháme se sýrem a cukrem moučka a přelijeme jí nudle.

Nákyp vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a asi 30 minut necháme zapékat.

Smetanový nákyp s nudlemi a ovocem podáváme posypaný směsí máku a moučkového cukru, popřípadě přelité rozpuštěným máslem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Smetanový nákyp s nudlemi a ovocem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.