reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

7. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Smetanový losos s tagliatelle

Smetanový losos s tagliatelle

Snadný a rychlý recept na přípravu lososa s česnekem, rozmarýnem a zakysanou smetanou. Lososa podáváme na ochucených těstovinách.


  • 4,7

    30×

    4,7 30
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Tagliatelle uvaříme podle návodu na obalu a necháme okapat. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Plátky z jednoho stroužku česneku odložíme stranou. Z větvičky rozmarýnu otrháme lístečky. Porce lososa očistíme, osolíme a opepříme.

Na zahřátý olej položíme porce lososa kůží dolů. Horní část steaku poklademe plátky česneku s lístečky rozmarýnu. Na každý steak navršíme polovinu zakysané smetany, pánev zakryjeme a zvolna propékáme. Jakmile kůže ryby zrůžoví, lososa otočíme, dopečeme a uchováme na teple.

Nyní dokončíme přípravu těstovin. Na másle necháme zpěnit plátky česneku, vmícháme okapané tagliatelle, které krátce orestujeme a prohřejeme.

Těstoviny rozdělíme na porce a na ně položíme steaky z lososa. Podáváme přelité smetanovým výpekem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Smetanový losos s tagliatelle

    Celkový počet komentářů: 1

    • Ivoš
      Ivoš

      Výborné jídlo. Doporučuji si udělat domácí tagliatelle a doplnit omáčku na závěr lístky bazalky.

      14.09.2014 12:47:11

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Smetanový losos s tagliatelle

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.