Smetanový chřestový krém

30 min | polévka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 842x
Recept na chutnou smetanovou polévku z chřestu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Ve vývaru uvaříme brambory nakrájené na kostičky. Chřest oloupeme a spodní asi čtvrtinu odlomíme, bývá dřevnatá. Zbytek nakrájíme a dáme na 10 minut povařit. Hlavičky chřestu schováme k dozdobení, jsou křehké a uvaří se rychle.

Polévku rozmixujeme, případně přecedíme, dochutíme solí, pepřem a dozdobíme na másle osmaženými hlavičkami chřestu.

Smetanový chřestový krém ihned podáváme na stůl k jídlu.

Zdroj: Eklasa.cz

Klasa autor receptu:

Smetanový chřestový krém

Počet přidaných receptů: 35

Ingredience

na porce
5
skvělý recept
3 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Smetanový chřestový krém

Přidat příspěvek k receptu Smetanový chřestový krém
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept