reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

17. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Smetanový amur na zelenině

Smetanový amur na zelenině

Ryba ve smetaně a zapečená na zelenině vyrovnaná směs jemných chutí.


  • 3,4

    29×

    3,4 29
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Očištěné a omyté půlky amura rozdělíme na jednotlivé porce asi 7 - 8 cm široké.

Jednotlivé porce posypeme kořením na ryby, tymiánem a pepřem. Pokapeme je olivovým olejem a obalíme v hladké mouce.

V hlubší pánvi s poklicí si nahřejeme olivový olej. Porce ryby osmahneme dozlatova z obou stran a vyjmeme je na talíř.

Do výpeku vsypeme mraženou zeleninu a krátce ji orestujeme.

Na orestovanou zeleninu vložíme zpět osmažené porce ryby, vlijeme smetanu a vše posypeme nastrouhaným sýrem. Přikryjeme poklicí a dopékáme do doby, než se sýr rozpustí.

Porce smetanového amura na zelenině podáváme s vařenými brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Smetanový amur na zelenině

    Celkový počet komentářů: 1

    • David
      David

      Komentář k receptu Smetanový amur na zelenině

      Ahoj dnes jsem delal vas recept, je vyborny, moc jsme si pochutnali

      11.04.2017 12:27:05

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Smetanový amur na zelenině

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.