reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smetanové šťouchané brambory

Šťouchané nové brambory se smetanou a pórkem.


  • 4,6

    53×

    4,6 53
  • 45 min

  • 14×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Nové brambory očistíme, omyjeme, uvaříme ve slupce doměkka a oloupeme. Česnek a cibuli zbavíme slupek a usekáme najemno. Zelenou část pórku nakrájíme na velmi jemná kolečka.

Na rozpuštěném másle zvolna osmažíme cibulku dorůžova, přidáme česnek, teplé brambory, pórek a sůl. Vše zalijeme smetanou, zahřejeme a rozšťoucháme.

Šťouchané brambory se smetanou a pórkem podáváme jako přílohu k drůbežímu masu. Pro zachování vitamínů není nutné uvařené nové brambory loupat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Smetanové šťouchané brambory

    Celkový počet komentářů: 4
    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Smetanové šťouchané brambory

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.