reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smetanové houbové gnocchi

Jednoduché gnocchi se smetanou, kuřecím masem a houbami.


  • 4,7

    24×

    4,6 24
  • 20 min

  • 12×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 751 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 988 hodnocení

Pečení na víkend: Nadýchaná bublanina s ovocem nikdy nezklame

6. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 713 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 801 hodnocení

Recept na ciabattu s olivami a sušenými rajčaty krok za krokem

6. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Videorecept na zdravý oběd: Ledový salát s novými bramborami a kuřecím masem

5. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 768 hodnocení

Jarní recepty našich čtenářů: Který zkusíte vy?

4. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 663 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Postup přípravy

Gnocchi uvaříme v osolené vodě dle návodu a scedíme. Na másle zprudka osmahneme kuřecí prsa nakrájená na kostičky a zalijeme smetanou. Podusíme a přidáme najemno nakrájené hříbky a podusíme.

Pokud nemáme čerstvé hříbky, použijeme sušené, které si předem namočíme do vody. Dle potřeby dochutíme solí a pepřem. Do hotové omáčky vsypeme gnocchi a promícháme.

Smetanové houbové gnocchi podáváme na předehřátém talíři.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Smetanové houbové gnocchi

    Celkový počet komentářů: 4
    • Lenka
      Lenka

      Komentář k receptu Smetanové houbové gnocchi

      na to jak je to jednoduché a rychle hotové je to výborné

      30.06.2013 19:07:44

    • Hobl
      Hobl

      Přidávám tam hříbky hned po osmahnutí masa a dusím maso už s nimi, maso lépe natáhne chuť z hub. Přidávám i mletý kmín, s hříbky a masem se dobře doplňuje. Smetanu přidám až úplně nakonec před zahuštěním.

      07.11.2012 14:47:13

    • Domek
      Domek

      Výborný recept, hotové jídlo jsem dal ještě do zapékací formy a zapekl se sýrem.

      30.07.2012 13:13:55


    • dancemusic2011
      dancemusic2011

      Jednoduché a velmi dobré

      08.02.2012 18:57:57


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Smetanové houbové gnocchi

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.