reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smetanové houbové gnocchi

Jednoduché gnocchi se smetanou, kuřecím masem a houbami.


  • 4,6

    22×

    4,6 22
  • 20 min

  • 12×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 555 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 824 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 668 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 167 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 565 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Recept na bezlepkový ořechový koláč krok za krokem

11. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

10+1 otázek: Čínská medicína a její principy

10. 10. 2019

Postup přípravy

Gnocchi uvaříme v osolené vodě dle návodu a scedíme. Na másle zprudka osmahneme kuřecí prsa nakrájená na kostičky a zalijeme smetanou. Podusíme a přidáme najemno nakrájené hříbky a podusíme.

Pokud nemáme čerstvé hříbky, použijeme sušené, které si předem namočíme do vody. Dle potřeby dochutíme solí a pepřem. Do hotové omáčky vsypeme gnocchi a promícháme.

Smetanové houbové gnocchi podáváme na předehřátém talíři.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Smetanové houbové gnocchi

    Celkový počet komentářů: 4
    • Lenka
      Lenka

      Komentář k receptu Smetanové houbové gnocchi

      na to jak je to jednoduché a rychle hotové je to výborné

      30.06.2013 19:07:44

    • Hobl
      Hobl

      Přidávám tam hříbky hned po osmahnutí masa a dusím maso už s nimi, maso lépe natáhne chuť z hub. Přidávám i mletý kmín, s hříbky a masem se dobře doplňuje. Smetanu přidám až úplně nakonec před zahuštěním.

      07.11.2012 14:47:13

    • Domek
      Domek

      Výborný recept, hotové jídlo jsem dal ještě do zapékací formy a zapekl se sýrem.

      30.07.2012 13:13:55


    • dancemusic2011
      dancemusic2011

      Jednoduché a velmi dobré

      08.02.2012 18:57:57


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Smetanové houbové gnocchi

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.