reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smetanové houbové gnocchi

Jednoduché gnocchi se smetanou, kuřecím masem a houbami.


  • 4,6

    22×

    4,6 22
  • 20 min

  • 12×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 561 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 542 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Postup přípravy

Gnocchi uvaříme v osolené vodě dle návodu a scedíme. Na másle zprudka osmahneme kuřecí prsa nakrájená na kostičky a zalijeme smetanou. Podusíme a přidáme najemno nakrájené hříbky a podusíme.

Pokud nemáme čerstvé hříbky, použijeme sušené, které si předem namočíme do vody. Dle potřeby dochutíme solí a pepřem. Do hotové omáčky vsypeme gnocchi a promícháme.

Smetanové houbové gnocchi podáváme na předehřátém talíři.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Smetanové houbové gnocchi

    Celkový počet komentářů: 4
    • Lenka
      Lenka

      Komentář k receptu Smetanové houbové gnocchi

      na to jak je to jednoduché a rychle hotové je to výborné

      30.06.2013 19:07:44

    • Hobl
      Hobl

      Přidávám tam hříbky hned po osmahnutí masa a dusím maso už s nimi, maso lépe natáhne chuť z hub. Přidávám i mletý kmín, s hříbky a masem se dobře doplňuje. Smetanu přidám až úplně nakonec před zahuštěním.

      07.11.2012 14:47:13

    • Domek
      Domek

      Výborný recept, hotové jídlo jsem dal ještě do zapékací formy a zapekl se sýrem.

      30.07.2012 13:13:55


    • dancemusic2011
      dancemusic2011

      Jednoduché a velmi dobré

      08.02.2012 18:57:57


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Smetanové houbové gnocchi

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.