reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Smetanové houbové gnocchi

Jednoduché gnocchi se smetanou, kuřecím masem a houbami.


  • 4,7

    24×

    4,6 24
  • 20 min

  • 12×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 824 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 045 hodnocení

Jak na kynuté těsto?

31. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 765 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Recept na zelňačku s klobásou krok za krokem

31. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Palačinkový dort krok za krokem

31. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 804 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši

30. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 298 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 705 hodnocení

KVÍZ: Jak hodně se vyznáte ve vínu? Vyzkoušejte se!

30. 10. 2020

Postup přípravy

Gnocchi uvaříme v osolené vodě dle návodu a scedíme. Na másle zprudka osmahneme kuřecí prsa nakrájená na kostičky a zalijeme smetanou. Podusíme a přidáme najemno nakrájené hříbky a podusíme.

Pokud nemáme čerstvé hříbky, použijeme sušené, které si předem namočíme do vody. Dle potřeby dochutíme solí a pepřem. Do hotové omáčky vsypeme gnocchi a promícháme.

Smetanové houbové gnocchi podáváme na předehřátém talíři.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Smetanové houbové gnocchi

    Celkový počet komentářů: 4
    • Lenka
      Lenka

      Komentář k receptu Smetanové houbové gnocchi

      na to jak je to jednoduché a rychle hotové je to výborné

      30.06.2013 19:07:44

    • Hobl
      Hobl

      Přidávám tam hříbky hned po osmahnutí masa a dusím maso už s nimi, maso lépe natáhne chuť z hub. Přidávám i mletý kmín, s hříbky a masem se dobře doplňuje. Smetanu přidám až úplně nakonec před zahuštěním.

      07.11.2012 14:47:13

    • Domek
      Domek

      Výborný recept, hotové jídlo jsem dal ještě do zapékací formy a zapekl se sýrem.

      30.07.2012 13:13:55


    • dancemusic2011
      dancemusic2011

      Jednoduché a velmi dobré

      08.02.2012 18:57:57


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Smetanové houbové gnocchi

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.