reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smetanové fettuccine s pórkem, slaninou a parmazánem

Recept z fettuccine a vaječné směsi.


  • 3,0

    3 4
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Nejprve si v horké vodě uvaříme fettucine. Scedíme a necháme okapat.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Osmahneme společně se slaninou nebo jiným uzeným nakrájeným na kostičky. Smažíme, až je cibulka zlatavá. Přidáme nahrubo nakrájený česnek, pórek a zalijeme vývarem. Ochutíme tymiánem a necháme mírně vařit, dokud nebude pórek měkký.

Mezitím si připravíme do misky 4 žloutky a 1 celé vejce. Nastrouháme parmazán, přidáme trochu smetany a tuto směs nalijeme do kastrolu se slaninou. Podle chuti dokořeníme.

Fettuccine rozdělíme na talíře, zasypeme vaječnou směsí a před podáváním posypeme parmazánem. Smetanové fettuccine s pórkem, slaninou a parmazánem podáváme ihned po přípravě.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Smetanové fettuccine s pórkem, slaninou a parmazánem

    Celkový počet komentářů: 1

    • Jindriska
      Jindriska

      redakce uvedla spatne postup, vajecnou smesi nezasypeme fettucine ale fettucine zamichame jeste v kastrolu aby se vajicka srazila.

      28.03.2011 13:06:24

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Smetanové fettuccine s pórkem, slaninou a parmazánem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.