reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smetanové brambory s tymiánem

Příloha ke steakům a masům, která voní po tymiánu.


  • 5,0

    5 7
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

redukce



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 557 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 824 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 668 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 168 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 565 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Postup přípravy

V hrnci svaříme (redukujeme) na 2/3 smetanu ochucenou solí, česnekem a tymiánem (nebojte se smetanu lehce přesolit, jelikož tu sůl vtáhnou syrové brambory).

Přidáme syrové, na plátky nakrájené brambory (plátky cca 2 mm), nastrouhaný parmezán, máslo a nakonec směs přendáme do vhodné pečící formy.

Smetanové brambory s tymiánem pečeme v troubě rozehřáté na 150 °C cca 45 minut.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Smetanové brambory s tymiánem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.