reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle potřeby

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, uzené maso nakrájíme na kostičky a opláchnutý špenát na kousky.

Cibuli zpěníme na oleji, přidáme nakrájené uzené maso a osmahneme. Dále přidáme listový špenát, rozklepneme vejce, osolíme a přidáme špetku vegety. Základ na špenátovou omáčku podlijeme vodou a povaříme. Potom obsah v hrnci zalijeme smetanou, opět povaříme a nakonec lehce zahustíme jíškou.

Smetanovou špenátovou omáčku ala Dočík podáváme s gnocchi, knedlíky nebo jinou přílohou podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Smetanová špenátová omáčka ala Dočík