reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smetanová polévka z medvědího česneku

Sezóna medvědího česneku je za dveřmi! Dnes si z něj připravíme výbornou a zdravou polévku podle docela snadného receptu.


  • 0

    0 0
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na hrubo, nať použijeme jen okrajově. Cibulku osmahneme na másle, přidáme na kostky nakrájené brambory a podlijeme suchým bílým vínem. Vše necháme přejít varem, přilijeme zeleninový vývar a vaříme do změknutí brambor.

Do základu na polévku přidáme smetanu a na jemno nasekané listy medvědího česneku. Polévku krátce povaříme a poté rozmixujeme mixérem, pro naprosto hladký výsledek propasírujeme přes jemný cedník.

Smetanovou polévku z medvědího česneku podle chuti osolíme, opepříme a podáváme s krutonky či opečeným toastem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Smetanová polévka z medvědího česneku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.