reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Smetanová polévka Pokr

Lehká, zdravá a chutná polévka z pórku, krupice a kysané smetany.


  • 4,7

    11×

    4,7 11
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 750 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 710 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 799 hodnocení

Recept na palačinky se smetanovo-jahodovou náplní krok za krokem

2. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 660 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Postup přípravy

V hrnci necháme rozpustit máslo a přidáme krupici a kmín. Po zhoustnutí přilijeme vodu a necháme chvíli provařit.

Přidáme masox, očištěnou kořenovou zeleninu a pórek. Vše vaříme asi 5 - 10 minut. Pak přidáme zakysanou smetanu. Dobře promícháme a smetanovou polévku necháme ještě chvíli bublat. Můžeme dochutit podravkou, solí a pepřem. Vypneme sporák a do polévky ještě rozmícháme vajíčko. Nakonec přidáme najemno nakrájenou petržel.

Smetanovou polévku Pokr podáváme nejlépe teplou. Vhodnou přílohou je čerstvé pečivo.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Smetanová polévka Pokr

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.