reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Z másla a mouky připravíme jíšku a za stálého míchání ji zalijeme připraveným teplým rybím vývarem a mlékem. Základ na omáčku povaříme asi 20 minut.

Poté přidáme nadrobno nasekané čerstvé bylinky, smetanu a necháme prohřát a krátce probublat.

Smetanovou omáčku podle tohoto receptu podáváme k rybám. My ji máme rádi k pečenému lososovi.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Smetanová omáčka k rybám

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.