reklama
hledat uživatel
       

Směs Anklbens

Zeleninová směs na špagety.


  • 4,7

    15×

    4,7 15
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 652 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 727 hodnocení

Luštěninové rigatoni se sušenými rajčaty a uzeným tofu krok za krokem

20. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 130 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 184 hodnocení

Recept na kuřecí stehna s houbami krok za krokem

19. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 719 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 600 hodnocení

Luštěninové saláty: Jak na zdravý oběd, který opravdu chutná

17. 2. 2020

Postup přípravy

Papriku, cuketu a cibuli očistíme. Zeleninu nakrájíme na kostičky a připravíme si všechny ostatní suroviny.

Zeleninu osmahneme na oleji, přidáme sójovou omáčku, worcestrovou omáčku, sůl, cukr a kečup (malé lahvičky). Vše dusíme 40 minut v hrnci. Směs poté necháme mírně vychladnout.

Po vychladnutí plníme směs Anklbens do zavařovacích sklenic a steriujeme 20 minut při 80 °C.

Směs Anklbens podáváme třeba k těstovinám, ale může být i základem pro přípravu jiných omáček a masových směsí.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Směs Anklbens

    Celkový počet komentářů: 3
    • Libuše
      Libuše

      Komentář k receptu Směs Anklbens

      Velikostí kečupů je nevídaně! Co je to za množství 1 ks kečup?

      05.09.2016 21:20:03

    • draha
      draha

      anklbens s houbami

      Směs hub jsem orestovala na sádle a dusila zvlášť. Po vyrestování tekutiny přidala k zelenině nakrájené na větší kousky, podlila mírně vodou a dusila do měkka. Hotovou omáčku podávala jako přílohu k sekané se šťouchaným bramborem maštěné domácím sádlem. Byla to mňamka.

      04.09.2016 23:04:27

    • ciocarlia
      ciocarlia

      kus kečupu

      co to je za míru?

      20.07.2013 10:27:47



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Směs Anklbens

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.