Smažený vepřový jazyk

1 h 30 min | hlavní chod | 1 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 10811x
Dnes již málo připravovaný pokrm.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Jazyk omyjeme a dáme vařit do osolené vody v tlakovém hrnci na necelou hodinu, vaříme doměkka. Vychladlý jazyk oloupeme, nakrájíme na 1 cm široké plátky. Plátky můžeme osolit a opepřit nebo jemně posypat kořením na čínu.

Obalíme v trojobalu a rychle usmažíme. Usmažené protáhneme ve zbytku rozšlehaného vejce z obalování a znovu usmažíme.

Smažený vepřový jazyk podáváme s brambory, bramborovou kaší nebo hranolky.

autor receptu:

Smažený vepřový jazyk

Počet přidaných receptů: 140

Ingredience

na porci
5
skvělý recept
11 hlasujících
  • Recept Smažený vepřový jazyk - Smažený vepřový jazyk
  • Recept Smažený vepřový jazyk - Nakrájený vařený vepřový jazyk
  • Recept Smažený vepřový jazyk - Uvařený a oloupaný.
  • Recept Smažený vepřový jazyk - Uvařený vepřový jazyk


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Smažený vepřový jazyk

Přidat příspěvek k receptu Smažený vepřový jazyk
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept