Nenáročný recept na dobrou rybí specialitu podávanou s fazolkovou směsí a petrželovými brambory.
1 svazek | ředkvičky |
3 lžíce | hladká mouka |
3 lžíce | citronová šťáva |
300 g | bílý jogurt |
4 porce | platýs |
směs | |
---|---|
50 g | slanina |
100 ml | vývar |
300 g | fazole zelené |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
3 lžíce | máslo |
příloha | |
petrželka | |
800 g | brambory |
na ozdobu | |
kopr |
autor Conny
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena