reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Pangase omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou a po obou stranách posypeme bylinkovou solí.

Vejce rozšleháme se smetanou (asi 2 lžíce na 1 vejce), mírně osolíme a opepříme. Do dalších talířků nebo mističek si přichystáme hladkou mouku a strouhanku.

Pangase nejprve obalíme v mouce, namočíme ve vajíčku a dáme do strouhanky. Pak smažíme v rozpáleném oleji.

Smažený pangasius je dobrý s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Smažený pangasius

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.