reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Filety obalíme v mouce, stačí jen tenoučká vrstva. Osmažíme na pánvi, každou stranu smažíme cca 3 minuty (dozlatova).

V malém hrnci rozpálíme máslo, zaprášíme moukou, přidáme čerstvou šťávu vymačkanou z limetek nebo jiných citrusů (citron, pomeranč, grep) a zalijeme smetanou. Povaříme minimálně 5 minut. Podle chuti osolíme.

Smažený lates s limetkovou omáčkou dobře chutná s brambory na jakýkoliv způsob a zeleninovou oblohou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Smažený lates s limetkovou omáčkou

    Celkový počet komentářů: 2

    • Premio
      Premio

      Lates je nilsky okoun.

      18.01.2015 07:33:40

    • veraricna
      veraricna

      Komentář k receptu Smažený lates s limetkovou omáčkou

      Co je to lates?

      17.01.2015 10:47:29

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Smažený lates s limetkovou omáčkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.