reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na ozdobu

podle chuti

podle potřeby

trojobal

Postup přípravy

Porce z očištěného kapra omyjeme a osušíme. Česnek oloupeme a utřeme se solí a pepřem. Maso potřeme česnekem, okmínujeme, zakápneme olejem a necháme čtvrt hodiny odležet v chladu. Citron řádně omyjeme a nakrájíme na plátky.

Jednotlivé porce kapra obalujeme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

Smaženého kapra s česnekem podáváme s bramborovým salátem. Zdobíme plátkem citronu a zelenou petrželkou.

Poznámka: Na Vánoce počítáme s 2 porcemi kapra na osobu.



reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Smažený kapr s česnekem