Hovězí pupek flank o výšce asi 2,5 cm očistíme a rozdělíme na 3 porce. Maso osolíme a opepříme. Majonézu promícháme se sardelovou pastou, mletou chilli paprikou a prolisovaným česnekem. Do této majonézové marinády vložíme hovězí steaky a necháme je do druhého dne rozležet.
Porce masa neotíráme a obalíme je v klasickém trojobalu z hladké mouky, vajec a strouhanky. Obalené steaky smažíme ve vyšší vrstvě oleje z každé strany asi 1,5 minuty. Pak je přendáme do pekáče a v troubě při 150 °C necháme asi 15 minut "dojít". Takto připravený steak bude mít křupavou krustu a bude více propečený (nikoliv tvrdý). Vždy však záleží na kvalitě a síle masa.
Smažený hovězí flank steak nakrájíme na plátky a podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.