reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Smažený hovězí flank steak

Celkový počet komentářů: 6
  • Radmila
    Radmila

    Komentář k receptu Smažený hovězí flank steak

    aneb jak zabít flank...

    03.08.2020 11:40:22

  • ! Michal
    ! Michal

    Recept se mi nelíbí

    To snad nemůže myslet vážně, flank steak jako řízek....

    28.04.2019 08:50:58

  • M.
    M.

    Komentář k receptu Smažený hovězí flank steak

    ...a čevabčiči ze svíčkové si uděláme kdy? :D

    27.04.2019 15:09:28

  • LuKa
    LuKa

    tohle fakt ne

    Nezlobte se, ale dělat flank steak jinak než medium nebo max medium well je hřích. A dělat z něj řízek v trojobalu je pomalu hřích smrtelný. :)

    26.04.2019 20:17:03

  • Milan1
    Milan1

    hovězí flank

    připomínka k autorovi,buď máte Vy nebo my troubu " TROUBU "protože ani po 30 minutách na 150 stupňů dodělání v troubě, nebylo maso měkké

    04.05.2015 12:43:16

    • autor receptu
      autor receptu

      Re: hovězí flank

      Ani moje nebo Vaše trouba za to samozřejmě nemůže. Hovězí flank steak je určený pro minutkové zpracování, proto ho nemůžete nechávat "dojít" v troubě 30 minut.. to je z něj pak opravdu tvrdý a suchý .. předmět ...:-))

      11.05.2015 12:50:50

Nalezeno receptů: 6

Přidat příspěvek k receptu Smažený hovězí flank steak

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.